Ship and yacht engineer MBO 4 BBL

General information

Scheeps-en Jachtbouwkundige MBO 4 BBL


Ben je op zoek naar een veelzijdige baan waarbij je commercieel moet zijn en technische kennis moet hebben? Waarbij je ook moet kunnen meewerken aan de bouw of reparatie van een schip? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

In het kort

Je bereidt de bouw of reparatie van een schip voor en werkt mee aan de uitvoering. Daarnaast geef je leiding aan de medewerkers op de werkvloer en assisteer je bij de projectleiding van het bouwproces. Je bedenkt oplossingen als het even tegenzit. Je combineert de techniek met het aansturen en motiveren van medewerkers. Dat zorgt voor een gevarieerde en uitdagende baan! Soort traject: mbo (BBL) Niveau: 4 Duur: 3 jaar Lesmoment: Avond Startdatum: Continu Sneek Code: 25374 Scheeps-en Jachtbouwkundige MBO 4 BBL Scholingstraject voor volwassenen

Inhoud

Tijdens de opleiding leer je de theorie en praktijk van verschillende technieken voor de scheepsbouw. Je leert tekeningen maken, houtbewerken en lassen. Ook leer je alles wat je als leidinggevende moet weten. Bijvoorbeeld het maken van een planning voor de scheepsbouw, het maken van werkvoorbereidingen voor de andere werknemers en het zorgen voor een veilige werkvloer.

De volgende onderdelen worden behandeld: Materialenleer scheeps- en jachtbouw Scheeps- en jachtbouwconstructies Elektrotechniek Autocad/Shipconstructor Scheepskennis Projectmanagement Natuurkunde Nederlands Engels Loopbaan en burgerschap Rekenen/wiskunde Keuzedeel

Content

The highlighted icons, represent the fields of education (in compliance with ISCED Classification) engaged during this course/programme.

0716 - Naval engineering

Venue

Venue: Roc Friese Poort
Leeuwarden, Netherlands

Application


Cost:

Total price (payment at once): € 2.250,00


Prerequisites:

Toelating Minimaal vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg, vbo of lts op C-niveau, mavo of hoger. Soms wordt een instaptoets afgenomen om te bepalen of je voldoende kennis hebt van Nederlands, Engels en rekenen. Heb je geen toereikende vooropleiding, dan adviseren we je tijdens het intakegesprek over je mogelijkheden. De opleiding start bij voldoende deelname.

Qualification

Academic level: Lifelong Learning
Occupations (not validated):
Spotted a mistake in this page? Click here to request a change.